2015. máj 04.

A Pártaláló - Hogyan találd meg 3 hónap alatt a Párodat?

írta: Haen Coaching
A Pártaláló - Hogyan találd meg 3 hónap alatt a Párodat?

Különös találkozásom volt szűk egy hete. Találkoztam a Pártalálóval. Hallottam róla már több forrásból, de inkább amolyan városi legendának képzeltem el, inkább a társkeresés deluxe verziójának, mint egy olyan embernek, akinek egy szóval lehet jellemezni a filozófiáját: FIGYELEM. Azt mondja bárki képes 3 hónap alatt megtalálni számára az ideális társat. Hogy hogyan? Erről beszélgettem vele...

- Hogyan válik valaki Pártalálóvá? Egyátalán miféle név ez? Gondolom van rendes, polgári neved is.

- Természetesen van, de mivel én abszolút háttérmunkás vagyok, így a személyem szinte lényegtelen. Egy olyan pontja van az Ügyfélnek, amikor fontossá válok számára, ez pedig az a maximum 3 hónap, amit a közös munkával töltünk. Az pedig, hogy hogyan lettem Pártaláló...létezik erre egy spirituális és egy materiális válasz is. Azt hiszem befogadhatóbb verzió az, hogy kitaláltam magam.

lovers.jpg

- Mit jelent ez pontosan? Társkereső szolgálatod van? Irodád?

- Egyik sem. Nálam a legfontosabb a maximális figyelem és az amögött rejlő megismerés. Hívhatod ezt akár hivatalosan viselkedés és személyiségelemzésnek vagy ügyfélátvilágításnak, de számomra mindegyik rideg megfogalmazása valaminek, ami mögött a legtöbb ami lehet, az a Lélek.

- Ebből még nem derült ki számomra hogyan dolgozol.

- Nincs irodám, weboldalam, facebook vagy instagram profilom. Kizárólag személyes ajánlások alapján dolgozom vagy ha valaki annyira kitartó, hogy megkeres és megindokolja miért pont rám van szüksége, akkor természetesen mérlegelek és ha úgy találom helyesnek, akkor vállalom.

lovers2.jpg

- Ez azt jelenti, hogy nem vállalsz mindenkit?

- Nemhogy mindenkit nem, de egy időben csupán öt ügyféllel dolgozom együtt. Többször felmerült a hogyan kérdése: a megkeresés nyomán megbeszélünk egy találkozót, ami egy több órás konzultációt jelent. Ez időben felmérem az ügyfelet, a személyiségét, külső és belső erősségeit, viselkedését és mivel elég komoly mértékben befolyásolja jövőbeni viselkedésünket a múlt, ezért arról is beszélünk. Ezt követi az igények feltérképezése, realizálása, majd megkezdődik a komplex keresőrendszer aktiválása, amely során én több alternatív megoldást javaslok az ügyfélnek.

- Mit jelent ez a komplex keresőrendszer?

- Ahogy említettem egy időben csupán öt ügyféllel dolgozunk együtt. Ez a közös munka ebben az időszakban sokszor szinte "összenövést" jelent, mivel én mindent figyelemmel tartok és ebben az időszakban folyamatos munkában vagyok. Rendelkezésemre áll egy kiterjedt kapcsolati háló, ahol potenciális pártalálások jöhetnek létre, de a személyes hálón túl több olyan adatbázishoz is hozzáféréséem van, amely segít kitágítani a kört.

lovers3.jpg

- Nagyon izgalmasan hangzik. Viszont mégis felmerül a kérdés, hogy mi a titkod? Ha igazak a pletykák, akkor több mint 80 százalékos sikerrel dolgozol.

- Valóban sokan megtalálják a párjukat az én közbenjárásommal, ami számomra a legnagyobb boldogság, hiszen ez a hivatásom. A titkom a figyelem komplexitásában rejlik és természetesen van néhány olyan trükk, helyszín, kommunikációs fogás, amit elsajátítva bárki könnyen megtalálhatja magának a számára ideális párt.

- Gondolom a szolgáltatásod exkluzivitásából adódóan horribilis a megbízási díjad...

- Ez számomra hivatás, nem a meggazdagodás egyik formája. Éppen ezért úgy állítotam be az árat, hogy bárki számára elérhető legyen, aki szeretne egy személyre szabott szolgáltatást a boldogsága érdekében. Ha megnézzük egy jobb társkereső iroda éves tagsági díját vagy akár egy csajozási technikákat oktató kurzus díját, az én megbízási díjam nem emelkedik ezek fölé. Mindezért cserébe valódi személyes bánásmódot kapnak, komoly elemzői munkát és természetesen egy egész csapat áll a rendelkezésükre igény esetén, akik segítenek a külső megjelenésben vagy a kommunikációban.

- Mi töténik, ha mondjuk valaki három hónap után nem elégedett a végeredménnyel?

- + 2 hónapos utánkövetést garantálok a 3 hónap letelte után és ha ez időben úgy gondolja, hogy kidobott pénz volt számára a szolgáltatásom, akkor visszakapja a teljes összeget. Ehhez csupán a feltételeket kell betartania, melyek közül egyik sem piaci trükkön alapul, csak alapvető emberi értékeken. Így például nem vadászok le senkit senki helyett, nem foglalkozom skalpgyűjtőkkel, hozományvadászokkal és kínálhatja bárki a megbízási díjam többszörösét, akkor sem térek el ezektől az alapelvektől. Hiszek a szerelemben, a szeretet erejében, a kölcsönös tiszteletben és csak ilyen ügyfelekkel dolgozom együtt.

Ha érdekel a Pártaláló munkája, írhatsz neki a partalalovip@gmail.com címre, valamint

HAMAROSAN INDUL EGY VILLÁMTRÉNING: 10 TIPP A PÁRTALÁLÓ TÁRHÁZÁBÓL, AVAGY HOGYAN TALÁLJUK MEG A PÁRUNKAT 3 HÓNAP ALATT. Jelentkezni kizárólag a partalalovip@gmail.com címen lehet. A helyek száma korlátozott, csupán az első 30 jelentkezőt tudjuk fogadni.

Időpont: május 20. 18.00 - 20.30 // Helyszín: Budapest, Belváros // Ára: 2500 forint

 

Szólj hozzá