Egy re-motivátor hétköznapjai

walking, cooking, love

2015. máj 04.

A Pártaláló - Hogyan találd meg 3 hónap alatt a Párodat?

írta: Haen Coaching
A Pártaláló - Hogyan találd meg 3 hónap alatt a Párodat?

Különös találkozásom volt szűk egy hete. Találkoztam a Pártalálóval. Hallottam róla már több forrásból, de inkább amolyan városi legendának képzeltem el, inkább a társkeresés deluxe verziójának, mint egy olyan embernek, akinek egy szóval lehet jellemezni a filozófiáját: FIGYELEM. Azt mondja bárki képes 3 hónap alatt megtalálni számára az ideális társat. Hogy hogyan? Erről beszélgettem vele...

- Hogyan válik valaki Pártalálóvá? Egyátalán miféle név ez? Gondolom van rendes, polgári neved is.

- Természetesen van, de mivel én abszolút háttérmunkás vagyok, így a személyem szinte lényegtelen. Egy olyan pontja van az Ügyfélnek, amikor fontossá válok számára, ez pedig az a maximum 3 hónap, amit a közös munkával töltünk. ...

Tovább Szólj hozzá

2015. ápr 16.

Ajándék könyv Neked!

írta: Haen Coaching
Ajándék könyv Neked!

Szeretnéd a Tükörszerelem könyvet ajándékba kapni? Igen! Ingyen!

untitled.png

Most ez lehetséges! A könyv eredeti ára 2500 forint, de most AJÁNDÉKBA ADOM NEKED!

Hogyan kaphatod meg AJÁDNÉKBA EZT A KÖNYVET? Kétféle opció létezik:

1. Ha budapesti vagy, akkor egy személyes átvétel keretein belül, tőlem. Cserébe nem kérek mást csupán, hogy mondd el nekem, miért érdekel ez a könyv. Ide írj, ha szeretnéd budapesti személyes átvétellel: info@haenvilaga.hu az e-mailbe írd bele, hogy személyes átvétel

2. Ha vidéki vagy, akkor is AJÁNDÉKBA KAPOD A KÖNYVET, csupán a postaköltséget kell kifizetned, ami 1000 forint. Ha szeretnéd postán megkapni a könyvet, ide írj: info@haenvilaga.hu az e-mailbe írd bele, hogy postán kéred.

CSAK ÁPRILISBAN! ...

Tovább Szólj hozzá

2015. ápr 16.

Ki motiválja a motivátort, avagy miért szeretem Oravecz Nórát?

írta: Haen Coaching
Ki motiválja a motivátort, avagy miért szeretem Oravecz Nórát?

Két gondolat fut párhuzamosan a fejemben. Az első: vajon kit hívhatunk ma Magyarországon motivátornak? A második: valójában fontos ez? Hiszen ha megnézzük a sort, bizonyára mind tudnak valamit adni, mondani, mutatni a világnak vagy a nagyközönségnek. Saját pályájukon sikeres emberek lépnek színpadra, ragadnak mikrofont, hogy elmondják a tutit, majd jönnek mások, akik megkérdőjelezik a tutimondás tíz szabályát és erre jól megmondják ők a mégtutibbat.

Hol van ennek a vége? Valójában vége kell, hogy legyen ennek?

Hiszen adott kétfajta gigaszabadság: az egyik az internet, melynek segítségével bárkiből lehet híres ember vagy hétköznapi hős, esetleg sztár. Erre van a Facebook, a YouTube és eszközök, melyek segítségével közelebb ...

Tovább Szólj hozzá

célok motiváció célkitűzés motivátor Oravecz Nóra célorientált

2015. ápr 13.

Valóban létezik az Ikerláng-jelenség?

írta: Haen Coaching
Valóban létezik az Ikerláng-jelenség?

Pszichológusok és gaz materialisták bizonyára már a címet olvasva letakarták a monitort vagy jó mélyen zsebre vágták az okostelefont, hiszen az Ikerláng-téma mostanában mind gyakrabban visszaköszön úton-útfélen, bulvárban és ezoterikusban, tévében és persze Facebookon, de ott aztán csőstül.

Mint minden "jelenség" fizikailag ez is nehezen bizonyítható, sőt szavakkal sem igazán lehet átadni az érzést, ami ezzel jár - mondják a beavatottak vagy ebben mélyen együtt létezők. Gondolom nem árulok el nagy ttikot azzal sem, ha azt mondom nekem is van némi közöm ehhez a témához, szóval ez nem amolyan 444!-es lepelerántós leleplezős írás.

10312584_291410161023704_2298131647330889234_n.jpg

Az Ikerláng kifejezés egyre inkább elismert és ismert a metafizika birodalmában, különösen ...

Tovább Szólj hozzá

szerelem párkapcsolat pszichológia spiritualitás ikerláng Haen tükörszerelem

2015. ápr 11.

Kezdd a napot nevetéssel! - Hogyan legyen egy jó napod?

írta: Haen Coaching
Kezdd a napot nevetéssel! - Hogyan legyen egy jó napod?

Nem ébredtem ma túl vidáman: a szomszédban éjszaka buliztak ráadásnak pedig álmomban valami szupervihar közeledett egy halálos vírussal megspekelve. Persze, tudom, tavasz van, süt a nap, mindenki csicsereg meg virágzik, de akkor sem! Aztán egyszer csak elnevettem magam...

Mert Karma (10 hónapos golden retriever) már az ébredésem első pillanatától kezdve a mosolyomért lobbizott. Elsőként jött a farkcsoválás, majd azt követte a "hozok neked egy játékot, hogy örülj", aztán mivel nem igazán lettem sem fittebb, sem dinamikusabb, úgy döntött meglep egy egyszemélyes showműsorral.

kutyi.jpg

Foga közé szorította a játékát, ráharapott még pluszban a takarójára is, majd eszeveszett táncba kezdett rögtönzött tárncparnereivel, minek ...

Tovább Szólj hozzá

terápia kutya valóság optimizmus önismeret nevetés moiváció

2015. ápr 07.

Kifogás Ügynökség új munkatársat keres!

írta: Haen Coaching
Kifogás Ügynökség új munkatársat keres!

A napokban az átlagosnál többször jöttek velem szembe a felelősségvállalás és az önigazoló személyiség fogalmak, ezért egyrészt megvizsgáltam saját szerepem ezen szavak keresztmetszetében, másrészt kicsit elmélkedtem,  vajon mi is lehet a kifogások gyökere, alfája és omegája, hol rejlik vajon a Kifogások Grálja és milyen ember lehet, akit a Kifogás Ügynökség a Hónap Dolgozója címmel illetne meg?

Nem kevés küzdelem árán értettem meg, hogy mit is jelent a felnőtt személyiség, mit ért a mentorom az "Élj a vonal felett!" szlogen alatt és milyen különbség van a valódi felelősségvállalás és az önvádoló személyiség között.

De nézzünk példákat, hiszen úgy válik érhetővé ez a pszicho-duma: éveken át volt az életem ...

Tovább Szólj hozzá

célok felnőtt felelősség felismerés spiritualitás célkitűzés Univerzum felnőttá válás

2015. ápr 04.

Mama Hotel, kiült fotel - Amikor a gyernőttek visszatérnek

írta: Haen Coaching
Mama Hotel, kiült fotel - Amikor a gyernőttek visszatérnek

Annak idején a pestlőrinci kertes házban volt egy kedvenc fotelem. Már általános iskolás koromtól ebbe kucorodtam be ha olvastam, itt színleltem sokszor tanulást és sok esetben a délutáni sziesztát is itt töltöttem, csendesen és láblógatva szundikálva egy órácskát. Aztán a fotel velem együtt elköltözött, majd egyszercsak megszűnt létezni. A Mama Hotel azonban mindig szívesen vendégül lát még ma is.

Sokat gondolkoztam azon vajon melyik az az ideális kor, amikor a már felnőtt gyermek vagy ifjú felnőtt elhagyja a szülői házat? 20? 25? 30? Szerinted mennyi?

621850e6ad9c16469990a9626cbc1dc6.jpg

Bumeránggyerekek, ősdiákok, gyernőttek, a mama hotel lakói – így hívják azokat a huszon-harmincasokat, akik még mindig otthon laknak, és a szüleik tartják el őket. A ...

Tovább Szólj hozzá

felnőtt gyermek felelősség önismeret generáció Haen haen coaching felnőttá válás mama hotel

2015. már 30.

Kishalál, kiskaszás - Így kezeld a veszteséget!

írta: Haen Coaching
Kishalál, kiskaszás - Így kezeld a veszteséget!

Ülsz az ágy szélén, fogalmad sincs mitévő legyél, mert úgy érzed elvesztetted. Talán sosem volt a tied, de mégis annak érezted, a saját utadnak, úgy gondoltad kellő belső motivációval rendelkezel ahhoz, hogy végigcsináld, bármeddig is tart, bármi is az ára.

Aztán rájössz, hogy bármit szerettél volna, ezzel akkor és ott te egyedül voltál. Hogy miből fakad a meg nem értés, hogy mi táplálja az elmaradt beteljesülést? Azt mondják Te magad. Te vagy a felelős és mindezt fogd fel úgy, hogy közben mégsem magad hibáztatod.

6e74be697658815b6a92270da9a20607.jpg

Egyes szakemberek szerint minden veszteséget gyászidőszak követ és egy haláleset utáni érzés nem sokban különbözik egy párkapcsolatot követő fekete hangulatfelhőtől. Talán nincs is jobb időszak a ...

Tovább Szólj hozzá

célok teremtés szerelem motiváció szakítás veszteség célkitűzés célorientált

2015. már 26.

Paksi tasli – Te miben vagy tudatos?

írta: Haen Coaching
Paksi tasli – Te miben vagy tudatos?

Annak idején sokat jártam különböző gasztronómiai fesztiválokra: Borfesztivál, Pálinkafesztivál, Mangalica-mókakör, ilyesmik. Valahol itt szikrázott be először az agyam a „tudatos-embereket” figyelvén, akik szimpla hétköznapjaikon folyton az update-kódokat lesték, ezen rendezvényeken viszont nem átallott nekik  négyezerért csülökzsírt szürcsölni önnön állcsúcsukról, miután elfogyasztottak egy egészet az említett antireform-ételből. No, most akkor ki is az igazán tudatos?

Mostanában mindenki Pakssal van oda. Vagyis pontosítok Paks2. Vagy Pakskettő ? Azt hiszem, minden módon tudod miről is megy a szájkarate.

Szóval itt van nekünk az atomenergia, mint téma, Paks, mint város és a magyarember , aki mindenhez ért és aki ennek ...

Tovább Szólj hozzá

atom önismeret atomerőmű tudatos tudatosság bioenergia Paks gyökérokok

2015. már 24.

Hogyan legyünk fájdalommentesen öngyilkosok?

írta: Haen Coaching
Hogyan legyünk fájdalommentesen öngyilkosok?

Talán most olyasvalamire számítasz, hogy majd megmondod neked mit vágj fel vagy honnan ugorj, hogy ne fájjon és tuti ne legyen már olyan következménye, amiről te még tudhatsz. Valóban ilyen tanácsokra vágysz?

Sokan mondják, hogy az öngyilkosság a lehető leggyávább módja a távozásnak. Ezzel nem igazán értek egyet. Gondolj csak bele micsoda bátorság kell ahhoz - persze hívhatod őrültnek vagy kétségbeesettnek is azt, aki ezt teszi -, hogy azt mondd: itt a történetem vége.

436d8946c0f90a78461bc9fc9e3f7201.jpg

Nem hinném, hogy van ember, akinek legalább egyszer ne fordult volna meg a fejében a gondolat, hogy most lelépne, de nagyon gyorsan. Hogy kiszállna a mókuskerékből. Hogy azt mondaná: finito, nem akar több szerelmi bánatot vagy svájci frankos csekkbefizetést átélni. ...

Tovább Szólj hozzá

gondolat öngyilkosság tudat önismeret tudatosság laterális gondolkodás gondolatsorompó folyamatjellegű gondolkodás