2015. feb 06.

Templom, barát és gyóntató: kreatív írás önmagunk és a világ számára

írta: Haen Coaching
Templom, barát és gyóntató: kreatív írás önmagunk és a világ számára

Ma reggel a kezembe akadt Oravecz Nóra egyik friss bejegyzése az otthonról, annak milyenségéről és arról hogyan fordíthatod meg az életed néhány változtatással...

 

Eltekintve a vaskos reklám üzenettől, Nóri sorai olyan tippeket adtak, melyek hasznosak lehetnek ha szeretnéd megfordítani az életed. Mit tegyél azonban akkor, amikor hiába a nagy akarat mégis azt érzed, hogy valami visszahúz a mélybe. Valóban elég az akarat ahhoz, hogy elhesegesd a múlt árnyait? Tényleg pusztán a valódi elhatározás hiánya az, ami nem enged megvalósítani az álmaid?

 

 

 

 

 

c46d5fd19656ff14257da04c10b9ae0d.jpg

 

 

Tapasztalataim azt mutatják, hogy bár kétségelenül tucatnyi kifogást vagyunk képesek felsorakoztatni csak azért, higy ne kelljen belevágni végre a Saját Magunk Által Vágyott Életbe, mégis vannak olyan elakadások, melyek feloldására az elhesegető mozdulat vagy az összeszorított testnyílások általi akarat nem elegendő.

 

Ilyenkor érdemes kicsit mélyebbre ásni és elkezdeni struktúrában gondolni a saját életünkre, célorientált technikákat alkalmazva indulni a cél felé.

 

Hogyan kezdjünk neki az ásásnak?

 

 

 

Számomra az egyik leghatékonyabb technika a Reggeli Jegyzetelés, amikor valójában csupán előhívjuk tudatalattinkból a szembenézéshez szükséges információkat. Nincs más dolgod, mint közvetlen ébredést követően egy, az ágyad mellé helyezett füzetbe írj 4 oldalt. Ne gondolkozz, ne figyelj semmire csak hagyd, hogy az ujjaid leírják amit  tudattalan rejt. Végezd ezt a gyakorlatot legalább két héten át, anélkül, hogy visszaolvasnád amiket írtál és ha lehetőséged engedi látogass meg ezután egy szakembert aki segít a felszínre kerül gondolatokat céllé alakítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

A BLOGÍRÓ MINITRÉNINGRŐL A SZUPERINTENZÍV KREATÍV ÍRÁSTÁBORIG! - kérd részletes tájékoztatónkat az info@haenvilaga.hu elektronikus levélcímen.

 

 

 

 

Szólj hozzá

tréning coaching coach kreatív írás Haen