2015. már 20.

Agyadra menő gyalog-galopp - A tavasz első napján Arisztotelész nyomában

írta: Haen Coaching
Agyadra menő gyalog-galopp - A tavasz első napján Arisztotelész nyomában

Mi valahogy mindig séta közben oldottuk meg a nagy családi problémákat. Kiskölyök korom óta, amikor valami nagy kérdés kezdett körvonalazódni a családban - és hidd el volt néhány, tekintve a számos költözést negyedikes koromig - sétálni indultunk...

A séta mentén nem csupán az izmaid mozdulnak és a tested indul el egy stagnáló állapotból, hanem az agyad is reagál a számos új impulzusra, melyeket közben észlelsz. Ez lehet akár csak egy friss tavaszi fuvallat, egy különös, apró, színes madár vagy az ébredező természet bármely csodája.

Aztán ahogy a környezetváltozás - vagy éppen a nyugalmat árasztó környezet - mind jobban kizökkent a stagnáló lelki-állapotodból, percről-percre nylínak lelked apró ajtói és kezd kiáramlani az önmagad felé feltett kérdések tömkelege.

875c49acef1ba24738f0ffdea3943f56.jpg

Szeretek sétálni. Először csak magam miatt szerettem, aztán amikor elkezdetem coachinggal foglalkozni egy forró nyári napon javasoltam valakinek, hogy inkább találkozzunk a Normafánál korareggel és járjunk egyet. Csodálatosan sikerült. A kliens újra kérte a kissé különös coaching "ülést" én pedig rájöttem, hogy kisgyerekkorom óta erre "képeztek ki".

4d16dd6fd9eea3f8f1bf8a437df73022.jpg

Különös nap ez a mai. Spirituális tanítók szinte mind azt mondják, hogy ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy végre komoly változások induljanak el az életünkben. Nem hiszem, hogy ennek hatására, de talán ezen dolog következményeként elhatároztam, hogy törlöm számos csoportos tréningem és újrastrukturálom önmagam ezzel egyrészt teret engedve a néhány hónapig önként elnyomott oldalamnak, másrészt több érdeklődőt közel engedve egy olyan virtuális szellemi Térhez, amelyben nagyon izgalmas dolgok mentén juthatunk el az alaposabb önismerethez és ezáltal a boldogabb létezéshez.

009223dda961d3f23f2776b638ca5253.jpg

Mától egy hónapon át - legyen mondjuk a születésnapomig - MINDEN ÚJ JELENTKEZŐNEK LEHETŐSÉGE VAN szinte INGYEN KIPRÓBÁLNI A SÉTÁLÓ COACHINGOT (WALKING COACHING - részletek www.haenvilaga.hu), hogy ezzel is közelebb kerüljön önmagához vagy kielégíthesse végtelen kíváncsiságát a coaching iránt.

 

 

 

Szólj hozzá

természet kimozdulás madarak coaching coach walking coaching eredménycentrikus célorientált stagnáló